• Professionelt og effektivt annoncesalg

    Vi matcher egnede annoncører med din publikations profil

    Annoncesalg

Lad Vestergaards klare dit annoncesalg

Annoncesalg er ofte en vigtig komponent i udgivelser og kan være altafgørende for en tryksags økonomi, men det er en tidskrævende arbejdsopgave.

Hos Vestergaards tilbyder vi at varetage annoncesalget til dit magasin, fagblad, tidsskrift eller andre typer af publikationer.

Vi arbejder professionelt med annoncesalg og kombineret med seriøs rådgivning, opnår vi gode resultater. Vi søger aktivt efter de annoncører, der matcher din publikations profil, da et målrettet match mellem annoncør og publikation gør det mere interessant for læserne.

Vi arbejder med løsninger, hvor vi aflønnes med såvel et fast beløb som et variabelt beløb afhængigt af det opnåede salg, så du kan vælge den løsning, som passer dig bedst.

Vi varetager annoncesalg til både kunders og egne udgivelser, heriblandt magasinet Metropolic Business & Pleasure, Nordjyllandskortet og bladet Arbejdsgiveren

  • Metropolic Business og Pleasure udkommer i et oplag på 14.000 eksemplarer 4 gange årligt og er finansieret udelukkende af annoncesalg. Se mere om magasinet på www.metropolic.dk.
  • Nordjyllandskortet er et turistkort, som udgives en gang årligt i 10 forskellige udgaver i et samlet oplag på ca. 330.000 eksemplarer. Nordjyllandskortet er finansieret af annoncesalg.
  • Bladet Arbejdsgiveren er blevet produceret hos Vestergaards siden 1932. Bladet udkommer 12 gange om året. Vestergaards står for salg af annoncer, design og ombrydning af bladet, samt tryk og færdiggørelse.

Ring på tlf. 9892 0500, hvis du ønsker at høre mere om annoncesalg og de mange muligheder. 

Uddeleger dit annoncesalg

Gør brug af vores erfaring indenfor annoncesalg, og lad os give et seriøst bud på, hvordan din opgave løses bedst muligt.

Ring på tlf. 9892 0500

eller