• Hjemmesider med fokus på brugervenlighed

    Øg salg og kendskab til din virksomhed med et gennemtestet CMS system

    Brugervenlig hjemmeside

Opnå større synlighed med en gennemarbejdet hjemmeside

Hos Vestergaards tilbyder vi hjemmesider, der tilgodeser både dine kunders behov for gennemskuelighed, dit behov for brugervenlighed og ikke mindst Googles krav til hjemmesider.

Vi har forståelse for, at du i en travl hverdag har mange arbejdsopgaver, og vedligeholdelsen af en hjemmeside skal være så nem som muligt. Derfor tilbyder vi responsive WordPress hjemmesider med fokus på brugervenlighed, både i forhold til det almene vedligehold men også i forhold til ønsker om senere udvidelse af antal sider eller funktioner.

WordPress er et af verdens mest brugte CMS systemer og bruges af både virksomheder og private. Den responsive funktion sikrer, hjemmesiden altid er let at læse og navigere rundt i, uanset om den læses på computer, tablet eller telefon.

Gennem samtale afklares ønsker til funktioner, farver, sider, fotos m.m., og vi sørger for, din nye hjemmeside tilpasses din målgruppe.

Køber du en hjemmeside hos Vestergaards, modtager du altid et 2 timers undervisningsforløb, der gør dig i stand til at vedligeholde hjemmesiden. Vi tilbyder dog også totalløsninger, hvor vi varetager al vedligehold, opdatering og hosting. Kort sagt, du kan vælge den løsning, der passer dig bedst.

Da kvalitet og grundighed er vigtige fokusord for Vestergaards, er du altid sikret en fast kontaktperson. Det gør optimeringen af en hjemmeside langt mere effektiv, både tids- og prismæssigt.

Ring på tlf. 9892 0500 for at høre mere om, hvilken hjemmesideløsning der er bedst for dig.

Check af hjemmeside

Book et møde eller en uforpligtende gennemgang af din hjemmeside, og lad os give et seriøst bud på, hvordan du bliver mere synlig på internettet.

Ring på tlf. 9892 0500

eller